AdSense in Romania? Nu chiar…

Am vazut azi mai multe posturi care anuntau ca AdSense este de curand si in Romania. Unii chiar s-au apucat sa si faca bani din el. Este o mica inadvertenta aici. Google AdSense inca “nu a invatat” limba romana deci nu iti poate plasa acele reclame care ti se potrivesc cel mai bine website-ului tau. Dovada ca aici limba romana nu apare ca limba pe care AdSense o poate folosi.

Ceea ce a declansat toate agitatia este ca a a aparut brusc o noua pagina tradusa in romana.

Cu toate astea, castigurile raportate de bloger-ii romani mi se destul de ridicate in conditiile in care reclamele puse pe website-urile lor sunt aleatoare. E destul de evident ca acestea o sa creasca atunci cand AdSense va fi intr-adevar disponibil pentru continut romanesc.

0 thoughts on “AdSense in Romania? Nu chiar…

  • Mai oameni… nu stiu!
    e-Stas.Net l-am adaugat acum 1 an si in urma la adsense. Pana acum (cu reclama aia mica in stanga jos), s-au strans cam aproximativ 80-90$ (de-o luna nu mi-am verificat contul). Pana la sfarsitul anului de invatamant ar trebui sa afla practic cat de adevarata e partea cu facutul banilor pe adsense in romania. Pana acuma astept.
    Stiu sigur ca daca nu iese ceva, trec pe reclame de la neogen (desi nici aia nu stiu cat de bine se dau cu publicul). Fiti pe faza voi scrie un articol odata ce-mi vine cecul! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.