Nu avem presedinte

Am auzit acum cateva minute ca Basescu a fost suspendat. Nu pot sa realizez ca, in momentul de fata, Vacaroiu este presedinte. Nu stiu al cui presedinte este, pentru ca al meu nu este…

Ne vedem la Universitate, la 18.30!

—Update—20.aprilie–

Intre timp, lumea s-a adunat la Universitate, a protestat, a scandat, a aplaudat, a huiduit…s-a linistit si a plecat acasa. Trecand peste discursurile politice, electorale, peste flash-urile de la blitz-uri, peste camerele de filmat si peste titlurile senzationale de la stiri…ce ramane in final?  Am vazut fetele oamenilor de aseara: erau studenti fara nici o grija, erau pensionari disperati, erau boschetari beti, erau oameni in costum veniti direct de la munca, erau oameni fara costum veniti tot de la munca. Toti atat de diferiti si, totusi, ceva ne unea…Un sentiment puternic. E sentimentul pe care l-am avut cu totii ieri cand am citit stirea si care ne-a sufocat toata ziua. Indignare nemasurata.

Am schimbat ceva prin faptul ca am fost acolo? Da. Ne-am aratat unul altuia ca ne pasa.

0 thoughts on “Nu avem presedinte

 • Ai dreptate, Silviu, asta am simtit si eu ieri. Stateam pe iarba in fata TNB, in picioare, alaturi de multi alti oameni. Multa liniste, soare si cer senin…

  Ce m-a impresionat cel mai tare a fost faptul ca multi oameni aveau mesaje scrise cu pix sau marker pe foi A4, fiecare ce a crezut de cuviinta.

  Am simtit ca am facut o diferenta si ca a contat ca am fost acolo, in multime…

 • Perfect de acord cu voi 2 si cu faptul ca s-au gasit niste comunisti (in marea lor parte) sa-l suspende..dar omu’ a incalcat constitutia..si nimeni nu e mai presus de lege..sau el e, pentru k treb sa ‘schimbe’? Doar eu am impresia sau dar in ultimii 2 ani s-a furat mai mult decat in ultimii 17 ani?
  That’s all I had to say!

 • Daca presedintele nu demisioneaza pentru a provoca alegerile anticipate, trebuie sa regandesc toata chestia de la zero ceea ce e greu pentru neuronul meu. dar o voi face.

  Inchei cu mirificul citat din Parazitii:

  “Cand parlamentul ales nu e in stare sa ma reprezinte
  Mi se rupe p**a de cine iese presedinte!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.