iGoogle pentru Romania

Google anunta astazi lansarea produsului iGoogle in Romania, serviciul pentru crearea unui homepage personalizat. iGoogle ofera utilizatorilor accesul imediat la informatiile care ii interesează cel mai mult – totul pe o singura pagina. Utilizatorii pot alege dintr-o mare varietate de gadget-uri si feeduri pentru a-si crea propria pagina iGoogle. Indiferent daca acestia doresc sa aiba acces la stiri, imagini video sau jocuri, iGoogle le ofera informatia dorita, fara a mai fi necesara accesarea fiecarei pagini in parte.

Daca vreti sa experimentati iGoogle intrati aici. Enjoy!

0 thoughts on “iGoogle pentru Romania

  • First, mi se pare cam prost ales numele, sau poate modalitatea vizuala de a il exprima. Second si pana acum era doar ca au reunit google reader (perfectionat)… si au bagat themes cu pasarici si veverite ;).

    Again… mi se pare putin exagerat…

  • again… mi se pare ca se intoarce painea in 4 feluri si tot paine ramane…ziceam in felul urmator… faza cu readerul google nu este incredibila… au scos francezii ceva mai tare, doar ca nu au expunere. Inteleg sa laudam spreadsheets sau docs… sau Gmail. Dar i google parca pur si simplu nu au avut timp de grafica …(vizual)

    PS: try to think out of the google spirit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.