Debrief: Siriu

Dupa cum amenintam, in week-end am fost la Siriu, judetul Buzau, cu cativa prieteni. Nu chiar totul a decurs conform planului initial: in loc sa ajungem pe la o ora decenta, pe lumina, am ajuns in Siriu la ora 23.00. Deja era mult prea intuneric si mult prea frig ca sa incercam sa gasim un loc de campare. Ne-am aventurat noi temerar prin cateva locuri de la marginea drumului principal cu speranta ca vom descoperi un loc spectaculos care sa ne astepte. Evident nu a fost asa. M-am impacat (destul de greu) cu ideea ca nu voi dormi “in natura” asa cum visam de vreo 1 luna…

Dupa ce am facut un mic gratar intr-o curba la marginea soselei am plecat spre Cabana 14 Scaune care, din cate am inteles de la Melk, are 28 scaune. 😀 Vila arata bine, are bucatarie complet utilata (incl. microunde), o baie comuna foarte curata, pretul este bun (50 RON/camera de 3 pers.). Proprietarul a fost foarte amabil si ne-a lasat sa dormim 5 persoane intr-o camera de 3, fara sa platim nimic in plus.

De a 2-a zi dimineata am plecat in cautarea unui loc de campare, pe care l-am si gasit undeva spre coada lacului. Ce a urmat a fost clasic: capia la gratar, branza fripta, dovlecei cu cascaval, rosii coapte, somon, cartofi copti, bere, tuica tare de la Toma.

Marea noutate pentru mine este ca mi-am achizionat cu un arzator.. YUHU! Dupa ce era sa ma arunc in aer si a luat putin foc, am invatat cum se foloseste corect. Chiar am reusit sa fac si o ciocolata calda!

Mai sunt multe de zis dar ma opresc pentru moment. Deocamdata, iata cateva poze!

PS pentru gasca: nu sunt toate pozele puse online. Alea deochiate le vedem in particular.

0 thoughts on “Debrief: Siriu

  • hai mai silviu….adica nu se mai face trei in unu in conserva legata cu sfoara, dupa cum ne-a invatat nevoia la paltinu? ai uitat de unde-ai plecat… noroc cu pozele de demult care nu mint

  • Buna, am citit ce ai postat si as vrea sa te rog sa imi dai si mie cateva informatii. As vrea si eu sa plec pt un weekend cu cortul in zona respectiva, si mi-e teama ca nu voi gasi un loc pentru campare. Azi am dat peste postarea ta si as vrea daca se poate sa ma indrumi si pe mine spre locul respectiv, mai ales ca am vazut fotografiile si mi s-a parut superb locul.
    Multumesc, o zi buna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.