“Sa gatim cu Jamie”

jamie-oliver.jpg

Ca tot am vorbit de curand despre cartile mele preferate m-am gandit sa va recomand o carte.

Este vorba de “Sa gatim cu Jamie”, penultima carte scrisa de Jamie Oliver. Cei care nu stiu nimic despre Jamie pot sa citeasca mai multe pe website-ul lui. Cartea a aparut la editura Curtea Veche si este a 3-a carte a lui Jamie tradusa in romana. Trecand peste pretul cam piperat de 75 RON este o carte care isi merita banii.

Ce face din carte un succes:

  1. Foarte simpla si cuprinzatoare. Este mai mult decat o carte despre gatit. Este o carte de bucate pe care o sa te bazezi din ce in ce mai mult.
  2. Informatie practica cu aplicare imediata. Sfaturi despre ce ustensile sa ai in bucatarie sau despre cum sa gatesti inteligent si rapid.
  3. Multe retete simple. Sunt retete care se fac cu ingrediente la indemana oricui dar combinate intr-un mod la care nu te gandesti.
  4. Retete si pentru cunoscatori. Daca te incumeti poti sa afli, de exemplu, cum sa faci paste din faina si apa.
  5. Multe fotografii cu preparate. Aceasta ajuta foarte mult pe cei incepatori pentru ca afla cum trebuie sa arate mancarea la sfarsit. 🙂

“Sa gatim cu Jamie” este si un cadou foarte bun de Craciun. Daca aveti un prieten caruia ii place sa gateasca, indiferent daca este la inceput sau daca este avansat, va garantez ca se va bucura de aceasta carte. O parte din motive le-ati citit mai sus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.