Sfarsit de an 2007

Imi place la nebunie perioada asta de Craciun – Revelion. Ma face sa ma simt ca un copil fara griji dinou, in fiecare an.

Alt lucru care ma pasioneaza (cred ca se observa si pe blog) sunt topurile, listutzele, lucrurile ordonate, etc., mai ales cele de la sfarsit de an.

Marturisesc acum ca ma gandesc cu placere de 2 saptamani cum si despre ce o sa scriu articolul de fata. Nu o sa fac un top ci doar un “remember 2007” pentru smartini.

Totul a inceput cu un ceai naiv prin luna februarie. Imi aduc aminte exact momentul si ma face sa zambesc. La inceput (in martie si aprilie) am scris despre multe lucruri amestecate: despre Google, despre SynergEtica si, inevitabil, despre mine. In mai am inceput sa scriu despre concerte, fara sa stiu ca spre asta se va misca blogul meu. Asa am scris despre concertul Tiesto. In iunie, au urmat excursiile: Vama Veche si Paltinu. In iulie si august am scris mai putin dar am fost ocupat cu B’Estival, the Rolling Stones, Sziget Festival si o mica excursie relaxanta in Grecia. Undeva la inceput de toamna mi-am schimbat si tema blogului iar un pic mai tarizu am actualizat si pagina despre mine. In septembrie am fost cu cortul la Siriu. In octombrie am fost in Amsterdam pentru 10 zile superbe care mi-au schimbat viata definitiv. La un moment dat au inceput sa iasa la suprafata si cateva pasiuni: gatitul si sportul, traitul sanatos. Acum de abia astept sa plec la Madrid pentru un revelion nebun pe strazi!

Acum, cand ma uit in urma, imi dau seama ce an spectaculos a fost! Stiu ca 2008 o sa fie cel putin la fel!

Multumesc celor care au citit smartini in 2007 si va doresc “La multi ani fericiti si sanatosi!”

Silviu

0 thoughts on “Sfarsit de an 2007

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.