On the road to EURO 2008 (1)

Acum ceva vreme povesteam ca mi-am luat bilete si ca am si fost tras la sorti pentru a merge la EURO 2008 la primele 2 meciuri din grupa ale Romaniei.

M-am gandit sa descriu excursia aici pe blog in masura in care am acces la internet pe acolo pe unde voi merge.

O sa plec cu masina mea deci o sa fie ca un road trip de 8 zile!! 😀 Din Bucuresti pana in Zurich sunt aproximativ 1.800 km iar drumul trece prin cateva orase foarte faine: Sibiu, Cluj, Budapesta, Viena, Munchen, etc.

Cine nu stia de fantasticul website www.viamicheline.co.uk ei bine sa afle acum ca e foarte misto pentru planificat plecari cu masina. Uite aici drumul meu.

In Zurich voi sta evident intr-un camping.

Stati pe receptie!! Urmeaza noi detalii!

0 thoughts on “On the road to EURO 2008 (1)

 • Eu n-as mai avea curaj sa fac drumuri de-astea.

  Am reusit sa ajung pana in Austria sau Croatia-Slovenia fara probleme cu Melkmobile-ul, dar acum imi dau seama la cate riscuri m-am supus…

  Poti face accident. Nu neaparat din vina ta, dar daca se beleste masina o sa pierzi zile/bani prin service-uri. Daca e urat si reparatiile dureaza saptamani o sa ai de platit o taxa de transport (probabil cat valoarea masinii tale) sau va trebui sa te duci iarasi in service-ul din tara respectiva sa-ti ridici masina.

  Poate ceda ceva mecanic la masina (ca nu mai dureaza mult Focusu’, are o varsta) si iar iti pierzi timp si bani prin service-uri. Poate se mai si fura.

  Sau poate totul merge OK si nu ai nicio problema.

  Mi se pare o grija in plus si as fi mai relaxat sa zbor cu un avion si, daca e nevoie, sa inchiriez o masina de acolo (cum am facut in Italia). Plus ca nu pierzi zile pe drum.

  Dar, daca iti place aventura…

 • Cel mai probabil toate vor merge (ca) pe roate.

  Dar, daca mergi cu masina, trebuie sa te gandesti si la astfel de situatii neprevazute si sa ai niste bani de rezerva pe vreun card pentru cazuri extreme.

 • mama, cata rautate! 🙂
  Invidia… bat-o vina!
  Melk, lasa baiatul sa simta din plin adrenalina!
  Du-te Silviu, daca iti place! mai ia pe cineva cu tine, sa nu mergi singur! Si sa-ti iei un spray paralizant si un cutit de vanatoare!
  🙂
  Acum esti mai curajos, asa-i?

  Am glumit. Oricum, e bine sa mai mergi cu cineva. Drumul e lung si mai schimbati o vorba-doua!

 • da, ford focus e misto. E ford focus I nu?

  Melk este pe la mijloc ce zici tu. Adica ai dreptate DAR pe acelasi sistem zici… hai sa nu urc cu piciorul pe munte ca daca imi rup glezna nu o sa mai cobor usor. Asa ca sa iau Telecabina.

  🙂

 • hahahaha
  Lasa-l, mai Victor, iti dai seama ca nu se gandeste el sa ne scrie… acolo pe stadion am vazut multe “ispite”…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.