BESTFEST 2008 – Cum a fost?

Desi, am fost voluntar primele doua zile, am terminat treaba destul de devreme, cam pe la 21.00, asa ca am prins toti artistii mari… Am renuntat la Cypress Hill si la Nelly F. pentru ca se suprapuneau cu UNKLE si Manu Chao.

Parerea mea in ordine intamplatoare…

UNKLE – au fost super tari, foarte energici, melodii cunoscute si cateva noi misto

Stereophonics – m-au dezamagit. Au cantat piesele pe banda, interactiune 0 cu publicul…Soundul a fost excelent, ei infecti…

Manu Chao – SUPERB! Din alta lume! A cantat 2 ore aproape fara pauza! Printre cele mai tari 3 concerte la care am fost vreodata!!

Kaiser Chiefs – supriza mea! Nu ma asteptam deloc sa ma impresioneze! Dar au aratat ca stiu sa canta bine si sa faca si spectacol! Au venit sa cante muzica buna si sa se/ne distreze! And they did a fuckin’ good job! 😛

Manic Street Preachers – asa si asa. Vocea tipului a facut diferenta si cateva melodii pe care le stiam.

Allanis M. – pe mine m-a plictisit + adormit

Roisin Murphy – surprinzatoare! Nu aveam nici cea mai vaga idee ce “canta”. Credeam ca e ceva mai cuminte dar “o arde” cool de tot! :)) Un amestec de trip-hop, funk, electro foarte, foarte reusit!

Foarte misto a fost si Silent Disco care a avut mai mult succes decat anul trecut mai ales ca era deschis pana mai tarziu.

All in all, cred ca a fost un festival reusit!! Felicitari!

0 thoughts on “BESTFEST 2008 – Cum a fost?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.