MyWildTrip!

Am fost ocupat in ultima saptamana cu o idee care mi-a venit si m-a consumat total! Am lansat un nou proiect care imi place foarte mult si care sper sa va placa si voua: MyWildTrip! Revin cu detalii!

“My Wild Trip” este un proiect pilot in care tu esti conectat timp de o luna la o excursie plina de de aventura, descoperire, distractie maxima si relaxare totala!

Este un proiect “pilot” pentru ca, pentru moment, este doar un experiment, o incercare care poate sa se dezvolte intro mii de feluri. Una din variantele care suna foarte interesant este ca la editiile urmatoare tu sa hotarasti locatiile pentru “My Wild Trip”.

0 thoughts on “MyWildTrip!

 • Un fel de cerșetor digital on-line? Dacă ne vedem la o bere îți dau 10 lei, măcar pentru viitoarele articolele de pe drum. 😉

  Sper că te-ai gândit la o soluție de laiv-bloghing.

  Idee: bagă și tu niște publicitate gen adsense etc. Poate mai iese un ban așa. Eventual vorbește cu blogării cu trafic greu să scrie un articol despre asta, ca să ai vizitatori mulți și posibili “investitori”.

 • bai melk tu nu poti nici macar sa pastrezi aparentele? saracu om vrea sa contruiasca ceva… Nu crezi ca prea des se intampla ca un om sa fie daramat de comentatori? care sunt mult prea desi si prea rai si prea pesimisti ca sa zica altceva?

  Silviu incearca sa faca ceva ce ii place(cred ca pt prima data). Am fost deacord cand ai zis ca era gay in poze… ca scrie rar si ca este un tortilia boy. Dar lasa-l si pe el sa traiasca… :D… poate daca il ajutam ne da si noua bani cand o sa fie bogat…

  macar ca prieteni sa-i tinem partea… 😀 daca nu noi… cine.

  😉

  de data asta nu sunt deacord cu tine

 • Pai n-am zis ca nu-l sustin. Doar sunt realist, e greu sa strangi atatia bani din donatii, pe o perioada asa de scurta, in Rromania…

  Daca reuseste, e mai gege decat il credeam.

  Go Silviu!

 • v-ati calmat?
  Poate imi spuneti si mie despre ce e vorba… am cam lipsit si nu mai sunt la curent cu noutatile.
  de parca pana acum eram.. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.