record

Multumesc pentru mesajele de incurajare. M-am mai calmat un pic legat de subiectul “ratacirii” banilor.

Am intrat pe hotnews si am vazut ce temperaturi extreme sunt in tara. Beti apa multa! 🙂 Sau mergeti la mare, faceti o baie, stati la racoare. Fugiti din oras!

Ma uit la calendar si imi dau seama ca este 15 august. Diseara se fac 14 zile de cand am plecat din tara si tot cam atatea de cand am dormit ultima oara intr-un pat sau am folosit un dus, toaleta…sa zicem privata.

Culmea, nu asta imi lipseste cel mai mult. Inveti sa te adaptezi repede si din ce in ce mai repede la stilul asta de viata. Nomad, cum a zis Toma. Ieri seara am constatat ca toata ziua trecuse fara sa port tricou pe mine. Deja acum sunt vreo 30 de ore. In afara de cand eram copil cred ca nu s-a mai intamplat de mult. Sunt curios cat pot sa imping limita. La cum arata vremea pe aici cred ca o duc ceva.

Ca sa finalizez, ce spuneam mai sus: dorul de casa mea din Bucuresti sau Constanta, de familie si de prieteni devine foarte puternic. Acum realizez de ce poarta oamenii poze sau alte lucuri care le aduc aminte de casa. Ai nevoie de o legatura cu ceva din locul din care ai plecat ca sa nu uiti, de unde vii sau cine si cum esti.

As mai filozofa dar mi-a expirat timpul la net. Plec sa imi continui circuitul: scos bani-wc-luat mobil de la incarcat-net-dush-cafea-cort (care dureaza vreo 3 ore)

Salutari tuturor! Imi e dor de toooooata lumea!

Mada, m-am intalnit cu Ala! Este foarte bine si te saluta!

0 thoughts on “record

  • Oho, nu stii ce e aia dor cu adevarat, 14 zile e un fleac. In orice caz, o plecare din asta nu numai te pune in picioare si te reenergizeaza (sau in fine, la tine, din ce povestesti, e putin discutabil :P), dar te intorci bucuros acasa, de unde de abia asteptai sa pleci initial. Asa ca mission accomplished, te-ai si distrat, dar si de abia astepti sa vii inapoi. Corect?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.