Nu mai am chef de blog…

Mai multi dintre prieteni & familie imi citesc uneori blogul. Chiar si mama am aflat ca l-a urmarit o perioada. Am primit de curand un feedback chiar de la prietena mea care mi-a spus ca blogul meu este plictisitor si ca a devenit un loc in care imi fac reclama.  Ar trebui sa scriu cu mai mult “feeling”, mai personal asa cum o face un personaj anume. Nu il mentionez din motive de orgoliu masculin 😉

Sunt intr-un punct existential al blogului in care ma intreb de ce il mai tin. De fapt, de ce l-am inceput si de ce sa il continui? Pentru cine scriu eu  si unde ajung toate aberatiile scrise de mine?

Este vorba pana la urma de un cost de oportunitate. In loc sa stau sa scriu aberatii pe blog as putea sa fac ceva mai util pentu mine si pentru umanitate. Merita efortul investit intr-un blog? Nu incepem de fapt blogul ca un mijloc prin care sa ne facem reclama? Sa ne laudam si sa parem interesanti?

Intrebari retorice…Nu astept dar m-ar bucura o reactie…

0 thoughts on “Nu mai am chef de blog…

  • Eu zic sa-ti vezi de viata, daca-ti merge bine. Nu te mai incurca cu joaca de copilasi :D. Fa milionu si da-mi adresa sa-mi depun cv-ul.

  • Aici nu e vorba ca ar fi plictisitor blogul, ci ca nu mai esti motivat sa scrii. Eu am perceput blogul tau, prima data cand l-am vazut, ca un fel de ghid, despre calatorii, sport, ce se mai intampla prin bucuresti, concerte, mai pe entertainment. Si de aici rezulta si un anumit stil mai jovial de a scrie. Si zic eu foarte simpatic si util. Daca nu mai ai chef de el, inseamna ca ai alte prioriati si whatever. Si ce daca nu scrii cu lunile, nu esti singurul, sunt perioade si perioade. Evident ca o sa te referi f mult la tine, fiind al tau, dar nu inseamna neaparat ca iti faci reclama, ideea e ca zici ceva de interes si pentru altii, altfel nu s-ar obosi nimeni sa citeasca ce ai tu de spus. Si in fond, trebuie sa existe aceea pasiune/placere/talent pt scris care te-a indrumat spre blogging, nu datoria de a reporta ce ai mai facut lately. Scrie cand ai chef si cand nu, nu.

  • Multumesc dragilor!

    Melk, hai ca vad ca si tu ai lasat-o mai moale! Sa nu ne lasam nici unul. Am mai crescut, frate melk, trebuie sa scriem chestii mai serioase 😀

    Victor, cine il atinge primul, are o bere. Dar acum mi-ai dat o idee de obiectiv…:D

    Monica, scuze baieti, dar are un comentariu chiar pertinent…:P Asa e, cand ajungi sa pricepi asta ca o “munca” nu e in regula…Scriu, cand scriu! Ati auzit?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.