0 thoughts on “black beauty

 • Interesant blog, poze reusite si sfaturi utile…
  Totusi doresc sa stiu cu ce te ocupi (am citit pe blog dar nu cred ca se castiga asa de bine din “micuta” voastra afacere) si de unde ai bani sa iti permiti diverse plecari/excursii in strainatate si in Romania! Te intretin parintii, nu? ๐Ÿ˜‰ Iar masina cred ca este tot a dansilor domnule Martin! Bravos! P.S: FELICITARI PT. LOGODNA!

  • Multumesc mult pentru aprecieri si urari!

   Legat de intrebare. Acum la 26 ani, sunt foarte norocos sa castig indeajuns de pe urma muncii mele incat sa imi pot urma visele. Totusi, cred ca este normal ca pana la o anumita varsta parintii sa iti ofere un sprijin. Asta este bucuria si mandria lor. Ma refer aici la orice tip de sprijin. Uneori un sfat bun face la fel de mult ca si un sprijin financiar. Sper sa ajung sa pot da inapoi parintilor macar cat mi-au oferit ei.

   Nu sunteti de acord?

   • Sunt si eu de acord – cred ca fiecare este dator, la un moment dat, sa-si ajute parintii. Te contrazic insa atunci cand spui ca: “uneori un sfat bun face la fel de mult ca si un sprijin financiar” – un sfat si o vorba buna sunt oricand binevenite dar ele nu pot compensa lipsa financiara a unui individ. E o forma fara fond. Esti un tip FOARTE, FOARTE norocos. Sa inteleg ca se castiga asa de bine din e-learning?! Ma bucur ca mi-ai raspuns si in curand o sa-ti cer cateva sfaturi de calatorie ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.