What’s my age again?!

Mi se intampla uneori sa simt ca nu am nici o legatura cu varsta mea reala.

Uneori ma simt mult mai tanar, pozitiv, am toata viata inainte, energizat, ma vad schimbandu-mi oricand orientarea profesionala, plec in Bahamas, ma fac barman, etc.

Alteori, ma simt matur si responsabil, sunt politicos si plicticos, ma gandesc la familie si alte nebunii, la investitii destepte, la cum sa imi cunosc vecinii, sa traiesc in armonie…bleah!

What the fuck!? De ce ma gandesc la asta acum, am inca 20 de ani, nu? 😛

0 thoughts on “What’s my age again?!

  • ar fi extrem de ciudat daca as spune ca mi suna cunoscut??
    o explicate rationala si nu neaparat fericita ar fi ca desi te maturizezi/rigidizezi copilul din tine este destul de puternic astfel incat sa preia fraiele cateodata. un fel de dr jekyll and mr hyde la un nivel mai jucaus as constintei.

  • 🙂 si eu visez de ceva vreme sa ma fac chelnerita in barcelona…lool…keep in touch, facem un schimb de experienta some day 😉
    ca sa-ti raspund, cred ca partea cu responsabilizarea&shit e direct influentata de ce vezi in jur: let’s face it! most of the ppl get serious after 25. cat despre your wild dreams, you are lucky to have them; multi nu le au. are you a bit confused in legatura cu ce vrei de la viata? but bottom line: what would make you happier?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.