E doar un test

Da, am fost si am votat. In ambele tururi. In al doilea a fost mai greu decat in primul. Am strans din dinti cand am pus stampila, ca atunci cand te arunci in gol. Mi-am zis, aproape cu voce tare: “Basescule, te ia dracu daca o mai tii la fel inca 5 ani!” si l-am votat.

Speram ca testul nervilor se va termina odata cu anuntarea rezultatelor si ca vom putea sa ne apucam de treaba. Stiti voi…prim ministru, guvern, criza, bani, etc.

Dar stati, avem un nou subiect: frauda! Asta, recunosc, m-a luat prin surprindere. Se spune ca cei mai multi oameni salvati din situatii de criza, mor cand ajung salvatorii la ei. Se relaxeaza si lasa garda jos. Aproape asa m-a gasit pe mine chestia asta cu frauda.

Imi place sa spun, atunci cand dau de o situatie grea, ca totul este un test prin care trebuie sa trec. Totusi simt ca testul asta trebuie sa se termine. Hai sa aflam rezultatele…

Cu speranta, tot inainte.

0 thoughts on “E doar un test

 • La o asemenea distanta intre candidati, PSD-ul ar fi fost fraier sa nu o incerce, mai ales ca au fost nereguli. Ce nu inteleg este:
  1. Cum poti sa votezi un om care a fost ineficient, cum ai zis chiar si tu 5 ani de zile.
  2. Cum poti sa reconfirmi un om care nu a fost decat un presedinte populist, haiduc: de mine nu scapa, ce o sa le fac eu etc.
  3.Cum de ii poti acorda incredere unui om care a incercat prin toate mijloacele sa “sara” Constitutia si sa controleze cat mai mult din politicul romanesc, chiar daca atributiile unui presedinte sunt perificere, de mediere etc.
  4.Cum sa ai incredere in continuare intr-un om care sustine guvernul Boc, cel mai ineficient guvern din istoria post decembrista. Asta btw ar fi varianta fericita, varianta dubioasa ar fi dizolvarea parlamentului in ianuarie si anticipate.
  5.Cum sa nu recunosti nevoia de a avea stabilitate politica, majoritate in parlament (chiar daca una inedita PSD PNL), un guvern recunoscut ca profesionist de majoritatea partilor. Basescu va accentua criza politica, banii de la FMI nu or sa vina si avem nevoie de ei ca de aer.

  Am scris astea, dupa ce l-am votat pe Base in 2004 si dupa ce am avut grija ca de fiecare data cand am fost chemat la vot sa nu votez PSD.(mai putin acum la prezidentiale 2009 turul 2).

  • Subscriu la ce a zis Tibi.

   A zis prea bine ca sa mai pot adauga eu ceva, pentru moment.

   Si Hagi vrea sa fie mare antrenor, dar nu poate…

 • oau, tibi a scris de parca as fi scris eu ;). Tibi, intra si la Melk ca el este indeciseuvotezraulmaimickindablogger eu am senzatia ca mesajul meu oricum nu a trecut deloc ;).

   • Mi-ar fi placut sa raspund un pic mai combativ la ce a scris Tibi. Cand am avut ocazia deja nu mai conta. Rezultatul era deja oficial. Well guys, this is the new reality… Let’s have fun! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.