Gerar | Concluzii

Vă spuneam că particip la semi-maratonul Gerar acum aproape două săptămâni. Este al doilea semi-maraton oficial la care am participat după Maratonul Internaţional Bucureşti in octombrie 2010.

Am fost surprins plăcut de numărul de participanţi, având în vederea frigul de afară (-4 grade C): 300 de participanţi în total la ambele probe. Atmosfera era de alergare de antrenament mai mult decât de o competiţie, faptul ca s-a alergat pe echipe a contribuit mult la asta. La start, toată lumea ţopăia de colo-colo să se incalzească, fiecare cu mişcările aerobice proprii. : )

Obiectivul echipei cu care am participat era la început să terminăm cursa în 1h50 min + 1h55min. Dacă reuşeam, pentru mine ar fi fost un personal best (la MIB am scos 1h57min). În timpul cursei, din cauza unei accidentări, ne-am decis ca este în regulă dacă ajungem cu bine la finish. Ceea ce am şi reuşit în pas de discuţii.

Concluziile oficiale ale organizatorilor le găsiţi aici. În afară de întârzierea orei de start şi a gheţii lăsate mult prea periculos în anumite locuri, organizarea a fost bună.

Până la competiţia viitoare, înapoi la antrenamente!

 

5 thoughts on “Gerar | Concluzii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.