Nivelul următor

Au trecut doar doi ani de când s-au prins de mine participările la competiții sportive și nici nu mai scăpat de atunci. Totul a pornit de la visul meu de a ajunge la un Eco-Challenge despre vă scriam în 2009.  Acolo nu am ajuns pentru că s-a cam închis de tot dar am tot participat la competiții de duatlon, triatlon, semi-maraton sau adventure racing.

În ultimul an, am descoperit și m-am îndrăgostit de triatlon, un sport mai puțin popular în România dar care văd că este din ce în ce mai practicat. Acum, cu vremuri noi, am și eu un vis nou: vreau să particip și să termin un Ironman în Kona, Hawaii, un loc simbolic pentru triatlonul modern. 😀 Asta nu o să se întâmple imediat, o să dureze ceva timp până o să fiu în stare să mă prezint așa cum trebuie acolo.

Mă bucur să anunț că alături de mine voi avea de astăzi un prim partener oficial și anume pe cei de la Nutricult (High5 și Nuun) pentru partea de nutriție sportivă.  Alături de sportivi profesioniști ca triatlonistul Alex Diaconu și echipa Nomad Merida Racing Team, sunt onorat să încep eu lista de tinere speranțe din antreprenoriat. 🙂

De câteva luni bune am început să mă antrenez serios, de 5-6 ori pe săptămână, în fiecare săptămână. Nu îmi aduc aminte să mă simțit vreodată mai bine în viața mea, ca atunci când mă antrenez sau concurez într-o competiție de triatlon sau duatlon. Așa că o fac în continuare cu foarte multă plăcere, încercând să împac și viața privată și personală cu antrenamentele.

Mulțumesc pentru încredere și să fie într-un ceas bun!!

1 thought on “Nivelul următor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.