Aventura Carpathian Adventure 2011

M-am întors de câteva zile din aventura CA 2011 de care vă povesteam luna trecută și am început ușor să revin la normal. Așa cum m-am obișnuit deja de la primele două ediții, concursul ăsta are un stil de a fi foarte greu fără să poți anticipa și în ce fel va fi greu. Știi că o să descoperi lucruri noi despre tine și că o să fii pus în situații complicate dar trebuie să ajungi până la capăt ca să te descoperi.

Am terminat în timpul regulamentar, în 70 de ore, pe locul 10. Am parcurs 150 km pe bicicletă, 75 km de treking, am făcut rapel de la 55 m, am plutărit 7 km pe Arieș. Elena, Dani, Cip, good job!! 🙂

Sunt atât de multe episoade de povestit…despre cum ne-au ajutat băbuțele de vreo 3 ori să găsim drumul, cum am ajuns să sunăm la 112 și la salvamont, sau cum am mâncat mure în drum spre Ruine, cum ne-a ajutat Armata Română, despre pantalonii mei scurți, despre pădurea moartă prin care am trecut noaptea, despre stelele căzătoare din nopțile cu lună plină, sau despre supele pregătite de Laura în BC, despre pluta pe Arieș, despre cum am pierdut și am găsit foaia de parcurs…Câte și mai câte ar fi de spus. Cred totuși că experiența CA trebuie trăită pe viu și doar atunci poveștile pot căpăta viață.

Tot ce pot să vă spun, pentru voi, cei care nu ați fost încă: adunați-vă curajul și determinarea pentru că o să aveți nevoie de ele, uitați-vă individualismul acasă și porniți cu toată încrederea în aventura asta. O să vă arate din ce sunteți făcuți.

Pentru cei care ați fost, facem schimb de povești la bere.

Felicitări tuturor care au participat, celor care au terminat și mult respect pentru cei de pe podium. Aconcagua, Fata babei, Bikers Team, sunteți tari!

1 thought on “Aventura Carpathian Adventure 2011

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.