Tri Challenge Mamaia 2011…rezultate

Nume concurs: Triathlon Challenge Mamaia

Probe: Înot 750 m, Bicicletă 20 km, Alergare 5 km

Timp total: 1:13:57

Loc categorie: 8 (din 30); Loc general (sprint): 15 (din 100) Rezultate oficiale.

Ei, iată că am trecut cu bine şi de Triathlon Challenge Mamaia care, pentru mine, marchează și un an de când m-am decis să mă antrenez constant pentru triatlon și vreo 3 ani de când particip la diverse concursuri sportive pentru amatori.

Aveam așteptări destul de mari de la mine pentru cursa asta și speram să fac un timp sub 1h:20min după ce anul trecut am făcut 1h:40min. După Carpathian Adventure m-am întors greu la forma pe care o aveam înainte și în săptămâna dinaintea concursului am avut dureri musculare și de încheieturi care m-au cam pus pe gânduri.

Din fericire, în ziua concursului m-am simțit foarte bine și nu am avut probleme mari. Nu am reușit eu chiar să dau 100% dar am scos un timp foarte bun pentru nivelul meu de amator entuziast ce sunt. La înot încă am foarte multe de îmbunătățit dar mă pun serios pe treabă iarna asta. La tranziția de la înot la biclă am pierdut cam 1 minut și ceva cât mi-a luat să mă încalț. Cam praf! M-am înțeles foarte bine și cu noua mea Merida Warp care îmi place din ce în ce mai mult.

Atmosfera la concurs a fost extraordinară și mi-a plăcut să mă întâlnesc cu atât de mulți cunoscuți, oameni pe care acum un an nu îi știam și pe care acum îi admir mult. Oameni anormali ca și mine, cu joburi, care din tot felul de motive s-au apucat să facă sport și acum nu se mai pot lăsa.

Bravo și echipei bloggerilor Splash, Flash & Dash: Andra (inot) – Kiss Laszlo (bicicleta) – Mihai Teodorescu (alergare) pentru locul 1! Mi-am plasat bine încrederea se pare!

Mulțumesc și galeriei mele care era cea mai gălăgioasă adunare de acolo!!! Mi-ați dat multă energie!!

Câteva fotografii de la Triatlon Challenge Mamaia 2011 puse la dispoziție la organizatori.

4 thoughts on “Tri Challenge Mamaia 2011…rezultate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.