Mano a mano!

De ceva vreme am renunțat la a mă uita la TV si mă felicit de fiecare data pentru alegerea făcută. Sunt anumite lucruri care îmi lipsesc dar despre asta in alt episod.

Pentru cei care citesc blogul meu de mai mult timp, probabil ca o sa fie o surpriza subiectul de fata.

Știți, probabil, ca sunt in limba româna, si nu numai, expresii de genul “sa rezolvam/ sa judecam barbateste”. Asta înseamnă de obicei sa tratezi o situație direct, curajos, fără ocolisuri, fără multe vorbe si parada.

Sunt convins ca cine a nascocit expresiile astea nu s-a gândit ca, intr-o zi, doi bărbați maturi, in toată firea, persoane publice, pe numele lor Mircea Badea si Radu Moraru, o sa se certe pe bloguri. Vedeți aici ce spun fiecare unul despre celălalt: blog Mircea Badea si blog Radu Morar.

Câtă lasitate! Faza asta îmi aduce aminte de cand eram in liceu si se luau doi pusti la bătaie, fără ca de fapt vreunul sa aibă curaj sa faca ceva mai mult decât sa amenințe.

De ce îmi pasa, atât de mult încât sa scriu despre asta, poate va intrebati… Ei bine, Internetul este liber, este al tuturor, deci si al meu si mă deranjează sa citesc prostiile alea. Mai ales ca sunt convins ca fiecare are tabăra lui de fani care numai de bine nu învață din genul asta de limbaj. Sunt foarte curios ce poziție are Toyota sau orice alt sponsor fata de situația asta.

Gata, am zis si m-am linistit! :d

PS: scuze pentru lipsa de diacritice pe alocuri. Nu scriu de pe pc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.