Lansare de revistă și încă ceva în plus

Ieri seară , Simina, colega noastră care se ocupă de comunicarea Enovate România, a lansat, într-un eveniment foarte drăguț, organizat la Muzeul Țăranului, Revista de Povestiri.

Rațiunea de a fi a Revistei de Povestiri este să încurajeze literatura prietenoasă și lectura creativă. Revista vrea să stimuleze scrisul, punând la dispoziție spațiu pentru povestiri primite de la cititori și dând șansa celor care se potrivesc conceptului revistei să devină colaboratori permanenți.

O idee minunată și care sunt convins că va găsi și cititori și parteneri și sponsori și tot ce are nevoie să crească frumos. Vă invit, în ordine, să citiți și să cumpărați revista, să vă împrieteniți cu Motanov, antrenorul lor imaginație, să apreciați pagina lor de Facebook.

Mai scriu articolul și cu un alt motiv. În revistă, Simina a ținut să ne mulțumească pentru spiritul antreprenorial insuflat. Apreciez foarte mult asta. Totuși, simt că Simina mi-a predat în ultimele săptămâni o lecție foarte valoroasă și pentru asta trebuie să îi mulțumesc și eu public. Drumul de la o idee nebunească la lansarea cu peste o sută de persoane de azi,  în cazul Revistei de Povestiri, a fost de doar patru luni. Cumva, Simina, a știut, cred că fără să știe că se pricepe, să înoade și deznoade toate firele într-un timp scurt.

Mi-am readus aminte, cu ocazia asta, că drumul de la idee la implementare poate să fie și foarte scurt. Trebuie doar să ne mișcăm, scuzați-mă, fundurile!

1 thought on “Lansare de revistă și încă ceva în plus

  • Daca ea este responsabila si pt modul misto in care arata enovate si a facut si treaba asta cu revista (care arata foarte inchegata ca proiect) I’d give her a job any day of the week and twice on monday.

    Dar dupa cum merg lucrurile in cativa ani imi depun eu cv-ul la ea 🙂

    PS: daca nu ma sabotai cu blogul tau performant ar fi fost un comentariu mai lung… as vrea sa te simti responsabil!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.