Sfârșit de sezon 2012

Iată că odată cu semimaratonul din octombrie am mai încheiat un sezon de competiții. Am avut o pauză lungă de aproape o lună în care nu am alergat sau biciclit ci doar am zăcut în cel mai leneș mod posibil. Primele două săptămâni au fost cele mai grele pentru ca simteam ca am foarte multe energie si uneori de abia adormeam seara. Nu a durat mai mult insa. Dupa doua saptamani, m-am acomodat atat de bine cu starea de neantrenat incat mi-a fost chiar greu sa incep.

Normal ca la final de sezon e momentul pentru o evaluare si pentru un inceput de planificare pentru anul viitor.

In 2012, am participat la peste 12 curse de alergare pe sosea si montana, ultramaraton, triatlon, MTB si ciclism de sosea. M-am urcat si de doua ori pe podium, locul 2 la Winter Tri si locul 2 la Tri Challenge Mamaia. Dar si mai important pentru mine, a fost ca mi-am imbunatatit timpii la toate probele si ca ma aproprii de obiectivul de a participa si termina un Ironman intr-un timp decent.

Fara sa vreau, imi vin in minte acum cateva din momentele cele mai faine de anul asta. Undeva in top este neaparat finishul de la 7500 unde am ajuns, alaturi de Tibi, dupa mai bine de 30 de ore de cursa non-stop. Un alt moment tare a fost si cursa Tri Challenge Mamaia unde am avut toata familia alaturi sa ma incurajeze si unde am obtinut un rezultat bun.

Urmeaza 2013 si planurile nu lipsesc.

Ma pregatesc de primul meu maraton de strada, de primul meu Half Ironman, vreau sa revin la 7500 alaturi de Laura la proba scurta si, normal, sa continui sa particip la triatloane. 😀

In final, vreau sa multumesc Laurei si mai nou, piciului meu, Tudor, alor mei, ca sunt alaturi de mine peste tot si ma incurajeaza la curse si antrenamente. Prietenilor care s-au obisnuit intr-un final sa nu ma mai intrebe ”Si? Ai Castigat?” si pe care ii vad in numar din ce in mai mare preocupati de sport. Si nu in ultimul rand, multumiri Nutricult pentru sustinerea pe partea de nutritie.

Sa ne vedem cu bine in noul sezon 2013!

2 thoughts on “Sfârșit de sezon 2012

  • Iti urez ca in scurt timp sa inceapa sa aiba sens intrebarea “Si, ai castigat?”.
    Mult succes si felicitari pentru realizari iar planul meu pentru 2013 este sa evoluez pana la nivelul de unde te pot tine in campul vizual:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.