To Ironman or not to…

10700162_10204578977215518_1436574140694001825_oCum stiti deja, anul acesta, foarte curand chiar, urma sa particip la primul meu Ironman in Barcelona, prin proiectul The Challenge. Mi-am facut treaba, m-am antrenat constant de la inceput si pana acum, am participat cu succes la primul meu Half Ironman, unde mi-am invatat lectiile the hard way, si cred sunt pregatit fizic si psihic sa termin  concursul pe distanta lunga.

Din pacate, asa cum a explicat si Paul, din cauza lipsei de fonduri a proiectului, pentru mine, The Challenge s-a terminat si nu voi mai ajunge in Barcelona. Le urez colegilor mei de suferinta, Ioana si Paul, mult succes si le promit ca le voi tine pumnii ca totul sa mearga ok.

Acum, intorcandu-ma la mine, de cand am realizat ca sunt sanse mari sa nu mai pot ajunge, mi-a picat moralul si nu prea imi mai arde de antrenamente. Fara sa devin melodramatic, simt ca munca mea de sapte luni de zile s-a dus dracu’! 😀

Ca sa nu-mi pierd forma degeaba, adica pe berile si meciurile care urmeaza, m-am decis ca vinerea asta sa parcurg toate distantele din concurs de capul meu, una dupa alta ca si cum as fi in concurs: 3.8 km inot, 180 km bicla si 42.195 km alergat.

Daca aveti chef sa ma vedeti sau sa participati in vreun fel, programul meu arata cam asa. Voi fi de la ora 8 la Izvorani pentru inot iar startul il voi lua pe la 8.20. Estimez ca pe la 9.50 plec pe bicicleta timp de 6 ore. Tura aproximativa va fi asta. Daca totul merge ok, de la 16 la 20 alerg in Herastrau cei aproape 42.195 km dupa care ma duc sa lesin undeva 🙂

Ca de fiecare data, nutritia mea va fi asigurata de High 5. Multumesc!

Ne auzim curand!

[foto Silviu Calin]

2 thoughts on “To Ironman or not to…

    • Asa e, n-am apucat sa scriu. O sa scriu pe larg in curand despre cum a fost. Pe scurt, tranzitiile au fost ca la concurs pe cat posibil. 10 min T1 si 5 min T2. Am mai pierdut timp sa urc bicla pe masina, sa cumpăr niste apa la un moment dat. Oricum, start to finish, vreo 13 ore si ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.