Investment Ready Warm-Up!

Silviu Martin Investment Ready Warm UpAnul trecut, cam pe vremea asta, participam cu o varianta pilot a Martin Adventures la Investment Ready Warm-Up!. A fost o experienta utila pentru ca am avut ocazia sa aflu direct de la investitori din ce punct de vedere privesc ei un start-up dar mai ales sa aflu cum priveau proiectul meu.

Acum cateva zile, Matei Dumitrescu ma anunta ca evenimentul are iar loc asa ca va lansez si eu invitatia sa mergeti. Detaliile le gasiti mai jos:

Acest workshop, care pe de-o parte are rolul de a prezenta Investment Ready Academy din Viena, iar pe de alta parte are rolul de selectie a celor mai promitatoare startupuri, va fi din nou organizat in Romania pe 19 februarie la partenerii nostri de la Bursa de Valori. Participantii vor fi pregatiti de o echipa de traineri din Austria, vor avea parte de intalniri 1 la 1 cu mentori compatibili cu domeniul lor de activitate si la final isi vor prezenta in fata unui panel de investitori (adevarati).

Mai multe informatii gasiti pe http://www.economiczoom.ro/tutoriale/treia-editie-investment-ready-warm-startup-urile-sunt-asteptate-pe-19-februarie-la-bucuresti.html sau pe site-ul nostru

Pentru inscrieri: http://investment-ready.org/warm-up-application/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.