Transcontinental: Începuturile unei aventuri epice!

Anul care tocmai a trecut a fost un an provocator pentru mine. A fost anul în care am simțit că am crescut cel mai mult și un an care mi-a întărit încrederea în mine. Au fost multe momente dificile dar am simțit că, până la urmă, am ieșit mai puternic, mai înțelept și că m-am mai lepădat de niște frici care mă țineau pe loc.

Că să păstrez ritmul de provocări,mi-am propus ca în 2017 să mă arunc într-o aventură adevărată, ceva care să mă testeze și care să mă definească. Și care să mă înspăimânte. Fiind atât de aproape de comunitatea de cicliști prin ceea ce fac cu Martin Adventures, nu aveam cum să nu aflu de The Transcontinental Race – o cursă solo prin Europa, cu  o lungime de peste 4.000 km, care străbate Belgia, Franța, Germania, Austria, Italia, Slovacia, România, Ungaria și Grecia. O nebunie!

Sunt doar patru check point-uri obligatorii, dintre care unul pe Transfăgărășan, cursa trecând pentru prima dată prin România. În rest, fiecare participant este liber să-și facă traseul pe unde vrea, respectând anumite principii, evident.

 

Pe 2 ianuarie am aflat că am fost acceptat să particip în această cursă și de atunci sunt în al nouălea cer! Sunt în egală măsură mega entuziasmat și panicat, în funcție de chestiile care îmi vin în minte despre cursă. Va fi o provocare incredibil de grea, sigur cea mai grea pe care am făcut-o. Exact asta mi-am dorit și asta am primit! 🙂

Este încă devreme să vorbesc mai multe despre asta azi dar, în curând, voi așterne planul pentru 2017 și vă voi ține la curent aici pe blog. Vom pleca în această aventură împreună! 🙂

În final, vă las cu un mic teaser despre TCR NO5. Enjoy!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.