HELP! AMR 45 zile până la startul Transcontinental Race!

A fost un moment lung de radio silence în ceea ce privește cursa Transcontinental. Pentru cei care am fost aproape de cursă și de organizatorii ei, au fost clipe triste, în care întreaga cursa a fost sub semnul întrebării. Din păcate, o tragedie s-a întâmplat acum ceva timp. Cuvintele sunt de prisos dar anunțul care încă este pe pagina oficială a concursului spune tot:

It is with great sadness that we inform you that Mike Hall, organiser of the Transcontinental Race and our dear friend, was killed in a road traffic collision on 31 March whilst racing the 2017 Indian Pacific Wheel Race in Australia.

The race organisers are currently considering the best approach to honour both Mike’s memory and his wishes for the race. We will communicate more information as soon as we can; however, we ask for your patience and space in the short-term to deal with both the personal and race issues resulting from Mike’s death.

Pentru mine a fost o perioadă în care toată motivația de a mă antrena a picat, în care cursa asta nu a mai avut nici un sens. Totul dublat de o accidentare la genunchi care m-a ținut să ies la pedalat așa cum mi-aș fi dorit. Cu fiecare săptămână care trecea și în care nu aflam nimic de la organizatori, mă obișnuiam cu ideea că, mai mult ca sigur, cursa va fi amânată pentru anul viitor. Cu timpul, începuse să-mi și convină situația. Oricum nu mai aveam timp să ma antrenez sau să caut sponsorship sau să mă agit. Tot felul de scuze. Mă simțeam vinovat că simt asta dar nu e ca și cum am vrut să ajung în situația asta, îmi spuneam eu.

Ei bine, acum o săptămâna a venit vestea care mi-a schimbat planurile și care a fost ca un duș rece, la propriu, știu eu ce spun.

The Transcontinental Race 2017 is ON!

Panică! Panică! Și iar panică!

Care este situația în momentul de față?

Sunt în urmă cu totul. Pentru cine a ajuns mai târziu pe recepție, pe 28 iulie voi pleca din Belgia pe bicicletă și voi pedala 4.000 km pentru a ajunge în Grecia unde este finish-ul acestei curse. Am nevoie de mult ajutor ca să îmi îndeplinesc obiectivele și, în ciuda instinctelor mele de lup singuratic, am nevoie să vă cer ajutorul. Obiectivele de care vorbesc țin de mai mult decât doar de terminarea cu bine a cursei. Voi face o strângere de fonduri pentru MagiCAMP iar cursa mea vreau să fie un mod de a face ca acest mesaj să ajungă la cât mai mulți dintre voi. Mai multe despre asta, foarte în curând.

Pentru început, voi avea nevoie de un voluntar care să mă ajute pe partea de parteneriate media, sponsorizări și alte parteneriate. Puținul timpul care mi-a mai rămas până la cursă sunt nevoit să-l dedic antrenamentelor și altor aspecte logistice. Practic, am nevoie de un șef, cum foarte bine spus cineva când i-am povestit. 🙂

Așa că, dacă aveți câteva ore pe săptămână la dispoziție în următoarele două luni, ceva experiență în PR, marketing, project management și o dorință de a face bine și vreți să puneți umărul la ceva fain, dați-mi de veste pe silviu at martin-adventures.com sau pe Facebook.

Apreciez orice share pe care îl puteți da pentru a face ca mesajul să ajungă cât mai departe.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.