October 10, 2016

#30daychallenge

Viața mea e alcătuită din chestiile pe care le fac zilnic. Din rutina mea, din micile obiceiuri, din plăcerile mele, din dependențele mele. Mi-am dat seama mai de mult că, indiferent de cum a arătat viața mea într-un anume moment, am putut să o apropii de modul în care voiam să arate de fapt, doar prin schimbări mici dar constante și sustenabile. Pentru mine n-a funcționat niciodată să-mi schimb viața la 180 grade, de pe o zi pe alta.

Folosesc provocările astea de 30 de zile ca să-mi fac un design al unei vieți mai bune, ca să mă distrez și, cine știe, să mai motivez pe cineva să facă același lucru.

Conceptul e simplu. Încerc un obicei nou pentru 30 de zile. Fie că e vorba să fac ceva în plus, fie să renunț la ceva, un obicei care nu-mi place.

De ce 30 zile? Pare că este durata potrivită să-mi dau seama cum m-aș simți cu acest nou obicei sau fără cel vechi. La final, mă uit dacă a meritat și decid să-l păstrez sau nu.

Vezi mai jos o listă cu provocările terminate, cele actuale și cele viitoare. Dacă ai idei de provocări noi, lasă un comment mai jos.

Voi scrie pe blog pe pagina fiecărei provocări cum merge și voi mai face update-uri pe Twitter.

#30daychallenge finalizate

#30daychallenge ongoing

nada colada

#30daychallenge viitoare

  • învățat un instrument muzical
  • desenat zilnic
  • practicat germană zilnic