December 7, 2016

Tabără de ciclism în Tenerife #2 | 2018

Ediția 2018 a Tenerife Cycling Camp a trecut, din păcate, iar noi încă suspinăm după vremea superbă, drumurile ca-n palmă și gașca noastră faină.

Dacă vrei să te țin la curent cu lansarea Tenerife Cycling Camp #3, abonează-te la newsletter și te anunț cum dăm drumul la înscrieri.

***

Hai cu mine intre 26 februarie – 5 martie 2018 când ne întoarcem in minunata insula exotica Tenerife pentru a organiza “Tabăra de ciclism in Tenerife” pentru al doilea an consecutiv.

In aceasta noua ediție am adăugat o mașina de suport in serviciile noastre precum am și îmbunătățit rutele pentru a include cele mai bune șosele pentru ciclism de pe insulă.

Event pe Facebook: 26.02.2017 – 05.03.2018Tabără de ciclism în Tenerife

Vă invit timp de 8 zile (7 nopți) să ne facem o gașcă de cicliști și să explorăm împreună aceasta minunată insulă subtropicală, unul dintre locurile de antrenament preferate ale cicliștilor profesioniști în timpul sezonului de iarnă.

Pedalăm pe niște trasee epice, alese pe sprânceană, facem baie în ocean (eventual și surf), mâncăm sănătos și profităm la maxim de vremea perfectă.

Câteva dintre punctele cele mai importante:
-> cățăram Muntele Teide (3.718 m) de doua ori, o data dintre vest și o data dinspre sud
-> explorăm partea mai exotică a insulei cu plajele sale mai puțin cunoscute
-> cazarea este într-o pensiune rurala autentică, departe de locurile turistice aglomerate
-> Silviu ca și ghid. Mașina de suport este inclusă.

Programul

Aici lucrurile stau destul de simplu: pedalăm, mâncăm, dormim. Repeat x 6! 🙂

Programul pe care l-am făcut include în total 500 km, cu o diferență de nivel de 7.000 metri. Vom avea ture zilnice cam de 70 km în funcție și de câtă diferență de nivel este în ziua respectivă. Rutele pe care le-am ales sunt exact așa cum ți-ai imaginat în cele mai frumoase visuri: șosele sunt libere și line, munții se întrevăd în zare, iar briza oceanului se simte în nări.

Una dintre chestiile cele mai tari pe care le vom face este să cățărăm Muntele Teide (3.718 m), cel mai înalt munte din Spania și un vulcan încă activ. Cățărarea începe de la nivelul mării și, după 40 km, ajunge la 2.190 metri. Epic!

Cât costă aventura asta incredibilă?

Costul de persoană este de doar 690 Euro și include cazarea cu mic dejun, ghidajul pentru cele șapte zile de ciclism, transferul de la/la aeroport în Tenerife, mașină de suport. În funcție de preferințele celor care ne strângem, putem să ne gătim noi, să mâncăm în oraș sau chiar să ne găsim pe cineva din partea locului care să ne gătească. Avem maximă flexibilitate. Pe insulă, mâncarea este bună și la prețuri mai mult decât decente, deci ne va fi ușor să ne satisfacem poftele post-tură.

Cum ajung în Tenerife?

Din București, Wizz Air are zboruri directe la un preț de 800 lei dus/întors în acest moment în care am verificat eu. Odată ajunși la aeroport, transferul este asigurat până la hotel. Cu cât rezervăm mai repede, cu atât mai bine.

This slideshow requires JavaScript.

De unde pot să fac rost de bicicletă?

Bicicletele pot fi închiriate din Tenerife cu prețuri începând de la 20 Euro/zi. Alternativ, îți poți aduce bicicleta proprie pe avion. La Wizz Air taxele sunt de 50 Euro. La asta, ar trebui să mai adaugi eventualele costuri pentru cutia de bicicletă sau ce altă modalitatea de transport alegi.

Ce altceva mai pot face?

Obligatoriu este să facem plajă și să ne bălăcim în ocean! Opțional, pentru că suntem apropriați de băieții de la SUP Academy, ne putem gândi și la un surf. Dublu epic! 🙂

Pașii următori

Dacă ești interesat, te aștept să te înscrii folosind datele de contact de mai jos. Dacă te mai pot ajuta și cu alte informații, de asemenea, nu ezita să mă contactezi.

Date contact

silviu@martin-adventures.com

0721 243 951